Kristien Aerts-de Kok

MR. KRISTIEN AERTS-DE KOK

Na haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam, is Kristien in 1996 als juriste begonnen bij een klein kantoor in Rotterdam. Een jaar later is zij in die zelfde stad tot advocaat beëdigd en heeft daar in de algemene civiele praktijk gewerkt. In 2001 is zij overgestapt naar Breda, waar zij vooral appartementsrecht- en huurrecht zaken heeft behandeld.
Inmiddels is Kristien gevestigd in Steenbergen, waar zij zich de laatste jaren in toenemende mate is gaan interesseren en gaan specialiseren in het civiele onroerend goed. Ook bestuursrechtelijke kwesties rondom bestemmingsplannen behoren tot zaken die zij graag behartigt. In 2015 heeft zij de post academische specialisatie opleiding onroerend goed cum laude afgelegd.

Vanaf 1 juli 2016 werkt Kristien samen met Maurena Leimena onder de naam Aerts Leimena advocaten.
Samen hebben zij een praktische aanpak van zaken en geven een helder en eerlijk advies. Daarbij wordt gestreefd naar een oplossing tussen partijen, het liefst zonder – maar indien nodig middels een procedure.

Kristien heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Vastgoedrecht
– verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.