11 september 2020, 10 jaar dag van de scheiding.

Op de Dag van de Scheiding is er extra aandacht voor het belang van een zorgvuldige scheiding. Hoe kunt u het beste scheiden? Wat zijn uw rechten en plichten? Wat gebeurt er met de kinderen? Er zijn verschillende manieren om uit elkaar te gaan. Het is belangrijk om te kiezen voor de manier die het beste bij u/jullie past.

Maurena Leimena: “Als vFAS-advocaat/mediator help ik u op kundige wijze door alle aspecten van de scheiding heen. Samen bekijken we hoe de scheiding voor u (en de kinderen) het beste afgewikkeld kan worden op juridisch, financieel én emotioneel gebied.”

Niet alleen op de Dag van de Scheiding, maar het hele jaar kunt u bij Aerts Leimena advocaten terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan informeren wij u graag over wat er allemaal komt kijken bij een scheiding. Wilt u op de Dag van de Scheiding een afspraak maken, neemt u dan van tevoren contact met ons op via 085 047 35 53 of vul ons contactformulier in. Vanzelfsprekend bieden wij de mogelijkheid om persoonlijk, telefonisch of via videobellen uw vragen te beantwoorden.

Kijk hier voor meer informatie of op www.dagvandescheiding.nl