14 september, dag van de scheiding

Bij Aerts Leimena advocaten kunt u het hele jaar terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek over een scheiding en niet alleen op deze speciale dag. Deze dag is ook zeker niet bedoeld om scheidingen te promoten maar om bewustwording te creëren rondom dit onderwerp en in het bijzonder aandacht te besteden aan de positie van het kind in scheiding.
Wilt u op de dag van de scheiding graag langskomen voor een adviesgesprek? Maak dan vooraf even een afspraak via 085 0473553 of het contactformulier.

Maurena Leimena: “Tijdens een scheiding komt er veel op je af en het is erg belangrijk voor alle betrokkenen dat dit zorgvuldig en deskundig gebeurt. Helaas zijn er aan een scheiding altijd kosten verbonden al proberen wij deze natuurlijk zoveel mogelijk te bepreken voor de cliënt. Het eerste 30 minuten adviesgesprek is altijd gratis. Tijdens dit gesprek kunt u vragen stellen en kan ik u vertellen wat er allemaal komt kijken bij een scheiding. Zo heeft iedereen diverse rechten en plichten. Ik informeer u hier graag over.”


Aangesloten bij vFAS
Maurena Leimena is gespecialiseerd advocaat (familierecht) en ook scheidingsmediator. Aerts Leimena Advocaten is lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Zij onderscheiden zich op verschillende gebieden van anderen. Om lid te worden moeten advocaten onder meer een aanvullende specialistische opleiding van drie jaar volgen. Daarnaast is minimaal vijf jaar ervaring en jaarlijkse bijscholing verplicht. vFAS-advocaten beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer ouderschapsplannen, pensioenverevening, alimentatie en huwelijkse voorwaarden.


Gratis 30 minuten adviesgesprek
Aerts Leimena advocaten kan optreden als scheidingsmediator, advocaat of juridisch adviseur. Plan nu een gratis 30 minuten adviesgesprek in via 085 047 35 53 of plan hier een afspraak in.